Home » Baardolie

Geen berichten gevonden!

Waarom zou je Baardolie gebruiken?

Baardolie | Shop je op – staateenbaardmijwel.nl. Het vinden van de juiste baardolie kan een hele puzzel zijn; iedere baard is anders en dus vraagt vanzelfsprekend iedere baard om verschillende olie. Een baardolie verzacht en verzorgt de huid en baardharen en draagt tevens bij aan een verzorgde uitstraling. Heb je last van een droge, schilferige jeukende huid? Dan is het zeer aan te raden een olie te gaan gebruiken. Kijk snel rond en zie welke toppers wij voor je hebben geselecteerd.

Mocht je vragen hebben kun je ons altijd bellen appen of mailen voor hulp en advies voor de beste keuze.

De voordelen van Baardolie

Je baard krijgt een verzorgde uitstraling, verzorging van de onderliggende huid, huidirritatie en jeuk en schilfering word door het gebruik van baardolie tot het minimum beperkt: De volgende oliën zijn zeer aan te raden: Dutchbeards “Satan’s Bluff”, Crooked Anchor “Spicy Tabacco Vanille”, ‘’Amoeri Luxury baardolie’’, Leonis Barbam ‘’White Gold’’ en Tonsor & Cie ‘’Orient’’.

De keuze voor baardolie wordt doorgaans bepaald door:

  • Geur van de baardolie
  • Prijs van de baardolie
  • Dikte van de baardolie

Prijsklasse Baardolie

De prijs van de baardolie is sterk afhankelijk van de ingrediënten die gebruikt worden en dan met name de Arganolie en jojobaolie zijn erg kostbare. Echter hebben deze wel de beste verzorgende eigenschappen. Hoe meer van deze oliën erin verwerkt zitten hoe duurder de baardolie zal zijn.

Wanneer kies ik voor een dikke en wanneer voor een dunne Baardolie?

Je hebt dunne en dikke baardoliën. Een dunne olie wordt vrij snel opgenomen door de huid en baardharen. De verzorgende werking van dunne baardolie is beduidend korter dan dikke olie. Je zult een extra keer per dag deze olie kunnen aanbrengen voor langdurige verzorging. Een dikke olie wordt minder snel opgenomen. De olie werkt daarentegen wel langer. Mocht je nu last hebben van een droge geïrriteerde, jeukende en schilferige huid, dan raden wij aan een dikke olie te gebruiken, deze zorgt voor langdurige hydratatie van de huid waardoor jeuk tot en schilfering tot het minimum word beperkt.

De beste Baardolie | Shop je op – staateenbaardmijwel.nl.

Winkelwagen
Scroll naar top